Hledat v článcích

Informace

Čtyři produkty, které nesmí chybět v kabelce

Kategorie: Péče o obličej

Dámská kabelka je sama o sobě nejen módním doplňkem, ale i praktickým pomocníkem všech žen. Každá z nás v ní má svoje „poklady“, které si myslí, že bude během dne potřebovat. I když většinou je tomu jinak a mezi doklady, mobilem či peněženkou nechybí ani kapesníčky, sluchátka, účtenky, různé papírky, žvýkačky, diář a mnoho dalších více či méně důležitých věcí. Víte však, co by ve vaší kabelce nemělo chybět, pokud jde o kosmetiku? Pokud váháte, v dnešním článku se zaměříme na nezbytné zkrášlovací pomocníky.

1)    Make up  - vhodně zvolený odstín make-upu je snad nejdůležitějším krokem při každodenním líčení. Proto pečlivě vybírejte odstín hodící se k vaší pleti. Pokud chcete, aby vaše pleť měla přirozeně saténový vzhled, zkuste zvolit Make-up total revive, který má lehkou a nadýchanou konzistenci, a tak zanechává pleť pružnou a hydratovanou. Díky složení je vhodný i pro smíšenou nebo mastnou pleť.

2)    Pudr – doladí celkový vzhled a zamaskuje lesknoucí se části obličeje. V naší kabelce by proto určitě neměl pudr chybět, a to nejlépe v praktické kombinaci se zrcátkem. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde ho budete potřebovat. Sjednocení pleti, mírné vyhlazení vrásek a zmatnění pleti - to vše dokáže kompaktní pudr Delicate Pearl Sheer Finish.

3)    Lesk na rty nebo rtěnka – pravděpodobně patří mezi nejvyužívanější kosmetické produkty během dne. Jelikož rtěnka i lesk na rty se smývají, nanášíme si je několikrát během dne. Jen tak naše rty mohou stále působit svěže a přitažlivě. Všestranné řešení nabízí intenzivní rtěnka Vibrant Colour, která rty nejen zvýrazní, ale zároveň je hydratuje a regeneruje.

4)    Parfém – každá žena by u sebe vždy měla mít vhodně zvolený parfém. Ideální je pořídit si miniflakon, do kterého můžete odlít trochu parfému. Ušetříte tak místo v kabelce a zároveň budete mít svoji oblíbenou vůni vždy po ruce.

Samozřejmě se nám mohou hodit i jiní pomocníci, avšak tito čtyři jsou nejdůležitější, a proto bychom je měly mít v případě potřeby u sebe.

Sdílejte tento článek

Komentáře