Hledat v článcích

Informace

Péče proti vráskám

Kategorie: Péče o zralou pleť

Na každém z nás se dříve či pozdějí projeví přibývající věk. Na každém se však známky stárnutí projeví jinak. Někdo stárně rychleji, jiný pomaleji. Faktorů, které na proces stárnutí působí, je mnoho, ale jen některé z nich můžeme ovlivnit vlastními silami. S čím se musíme smířit, jsou geny. Co je nám dáno, s tím nic neuděláme. Naopak správnou péčí a životosprávou můžeme stárnutí přinejmenším zpomalit.
 

Nejsou vrásky jako vrásky

Vrásky rozdělujeme na tzv.mimické a statické. Mimické vrásky vznikají intenzivním stahováním svalů ve tváři. Statické vrásky se objevují v důsledku ochabování kůže a stárnutí.
 

Prevence před vznikem vrásek

Nebojte se, že by používání krémů a různých doplňků bylo jen vyhazování peněz. Je nutné však zvolit takové produkty, které naši pleť skutečně vyživují a případné vrásky vyhlazují, a které nejsou jen reklamou s cílem ulovit zákazníka. Ještě než se pustíte do zkoušení některého produktu, zamyslete se nad svým životním stylem. Vznik vrásek totiž negativně ovlivňuje nedostatek spánku, příliš mnoho stresu, nadměrné opalování, nepravidelná a nevyvážená strava, nedostatečný pitný režim, kouření či nadměrná konzumace alkoholu a kofeinových nápojů.
 

Do boje s vráskami!

Správnou volbou může být např. kolagenové sérum s kyselinou hyaluronovou a extraktem z Gota Kola. Mezi hlavní účinné látky tohoto séra patří kolagen, kyselina hyaluronová, vitamín A a E, aminokyseliny a Gotu kola neboli pupečník asijský. Nedostatek kolagenu totiž způsobuje vznik vrásek a proto by neměl chybět v žádném antiage přípravku. Podobně je na tom kyselina hyaluronová, jejíž úlohou je regenerovat vazivovou tkáň, díky čemuž je velmi účinnou látkou v boji proti stárnutí. Aminokyseliny pro změnu hydratují pleť a prodlužují životnost kolagenových vláken. Gotu kola je zajímavá bylinka, která pomáhá pleti vyrovnat se se ztrátou energie a únavou, jež se s přibývajícím věkem objevuje stále častěji. Tento produkt je navíc čistě přírodní.

Abyste sérum aplikovali co nejefektivněji, doporučujeme použít k aplikaci tzv.galvanické ionové masážní pero. Tento přístroj díky ionové technologii a mikrovibracím napomáhá vstřebávání účinných látek a sér do spodní části pokožky a tím maximalizuje účinnost. Navíc stimuluje prokrvnení, čímž napomáhá regeneraci poškozených pleťových buněk.

Přípravků a přístrojů ke zpomalení stárnutí je mnoho, pamatujte však, že je nejdůležitější je aplikovat pravidelně a doporučeným způsobem tak, abyste docílili nejlepších možných výsledků.

Sdílejte tento článek

Komentáře